Verlichting aansluiten Amersfoort

Het is fijn als alles in uw woning goed te zien is. Daarnaast zorgt goede verlichting in huis ook voor sfeer. Onze elektriciens helpen u graag bij verlichting aansluiten. Wij adviseren u over de mogelijkheden voor lampen in uw huis en sluiten die vakkundig voor u aan. Wilt u spotjes in de keuken of heeft u creatieve ideeën voor uw inloopkast. Van den Brul Techniek helpt u graag!

Last van flikkerende lampen?

Heeft u flikkerende lampen, maar weet u niet wat u eraan moet doen? Vaak is de oorzaak van knipperende lampen makkelijk te achterhalen en het probleem dus snel op te lossen. Een flikkerende lamp komt vaak daar het onjuiste gebruik van lampen of dimmers. Vaak wordt er voor het dimmen een LED lamp gebruikt die niet dimbaar is. Daarnaast zijn er dimmers die niet geschikt zijn voor alle typen lampen. U moet zich dus goed laten informeren over de combinatie van lampen en dimmers. Wij delen graag onze kennis en kunde met u.

Tuinverlichting aanleggen

Wilt u tuinverlichting laten aanleggen in uw tuin in Amersfoort? Wij helpen u ook graag met de aansluiting van uw tuinverlichting. Wij werken graag samen met uw hovenier om van een tuin een droomtuin te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.