Krachtstroom aanleggen in Amersfoort

De meeste apparaten in uw woning, zoals een wasmachine, tv en stofzuiger, hebben genoeg aan een normale hoeveelheid stroom. In werkplaatsen, waar zwaar apparatuur wordt gebruikt is een hogere stroomsterkte noodzakelijk. Als er meer stroom aangeleverd wordt dan wordt deze stroom krachtstroom genoemd. Krachtstroom is niet een ander soort stroom. Het is alleen de manier van aanleveren wat het anders maakt dan “normale” stroom.

Normale stroom wordt aangeleverd door een 1 fase aansluiting. 1 fase betekent dat er 1 spanningsdraad is. Krachtenstroom wordt aangeleverd door een 3 fase aansluiting. Een 3 fase aansluiting heeft 4 draden, waarvan 3 spanningsdraden. Op die manier kan er dus veel meer stroom aangeleverd worden.

Perilex stekker aansluiten

Heeft een apparaat in uw keuken een hoog vermogen nodig? Dan kunnen wij een Perilex stekker voor u aansluiten. Een Perilex stekker is een 3 fase stekkersysteem dat geschikt is voor zwaarder apparatuur in uw keuken. Wij kunnen met een Perilex stekker bijvoorbeeld een inductiekookplaat aansluiten. Van den Brul Techniek heeft zeer ervaren elektriciens die u graag meer vertellen over de mogelijkheden van Perilex stekkersystemen.

Deskundige hulp bij stroom aansluiten

Krachtstroom aansluiten is een zorgvuldige klus waar specialistische kennis en kunde voor nodig is. Ons bedrijf beschikt over die kennis en kunde en deelt die graag met u. Wij leggen uw stroom niet alleen aan, maar adviseren u ook over het gebruik ervan en onderhouden uw elektra graag voor u. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact op via 033 - 207 17 02 of via het contactformulier,